Kunststof aorta lek operatie 6

Kunststof aorta lek operatie 6  wordt een bijzondere pagina.

Kunststof aorta lek operatie 6 wordt inderdaad een operatie die een lek aan de kunststof aortaboog moet gaan dichten.

CT scan funs lemmens kunsstof aorta lek 2019Kunststof aorta lek operatie 6 komt 15 jaar na mijn laatste zware operatie. Ik heb de afgelopen jaren mijn leven met het Marfan Syndroom beschreven in dagboeken welke onderverdeeld zijn in jaartallen. Het ene jaar wat meer dan het andere. Natuurlijk gaat het over mijn hele leven, dus ook veel dingen die niets met het Marfan Syndroom te maken hebben. Wel wordt ik soms beperkt door het marfan syndroom, maar het blijft mooi om te leven. Niet dat ik het een ander gun!

Ik ga weer eens op controle en voor de eerste keer bij mijn nieuwe cardioloog. Ik ben dan al flink gespannen en schijnbaar ook een beetje bijgelovig. Tot nu toe was het iedere keer zo dat wanneer ik een nieuwe cardioloog kreeg er ook weer iets gevonden werd, zodat er een operatie volgde.

 

Hoe moet ik nu verder met beschrijven Kunststof aorta lek operatie 6?

Op deze pagina? Maar dat zou misschien ook wel vreemd zijn. Ik maak hier een link naar mijn dagboek van het jaar 2019 daar waar ik te horen krijg dat operatie zes eraan staat te komen. Zo blijft er een redelijke volgorde in de tijdslijn.

Link naar dagboek 2019