Dagboek 2010

Visseizoen is weer voorbij. Door stamboom weer contact met achternicht

De gezondheid is wel in orde, dit mede dankzij de regelmatige therapie. Het visseizoen is denkelijk wel afgelopen. Mijn maat Mike zal het niet zo leuk vinden, maar de wedstrijd lijkt gestreden.
Hij is een paar dagen hier geweest. Top! Lekker relax. En … reuze gezellig.
Met de stamboom gaat het heeeeeel goed. Inmiddels ook voor de voorouders van Eef een stamboom aan het bij elkaar zoeken.
Wat mijn eigen stamboom betreft: Sinds hij ook op internet staat heb ik leuke reacties gehad. Vorige week zelfs van een familielid uit Maastricht die ik me niet eens meer kon herinneren (Esmeralda van Benthem (klein Heubeltje). Geweldig !!! Ze is dochter van een nicht (achternicht dus) van mij. Het is toch wel raar, hoe ouder je wordt hoe belangrijker je het gaat vinden dat de jongere generatie genoeg komt te weten van de familiegeschiedenis.
Ga binnenkort maar weer eens een afspraak maken voor de scan in het AZM. Kan ik daar begin volgend jaar terecht, kan ik gelijk even naar Esmeralda (kennis maken, 30 jaar bijkletsen en wat familie info uitwisselen) Voor iedereen die het leest alvast:

PRETTIGE FEESTDAGEN EN VOORAL EEN GEZOND 2011