Dagboek 2010

Visuitslag en teen uit kom

Een paar kleine dingetjes zijn wel weer voor gevallen: Een van de laatste keren gaan vissen dit jaar. In Schinnen liggen 2 prachtige vijvers met redelijk wat vis in.
Na het vissen is de tussenstand: 16 st. Funs en 14 st.Mike.
Volgend jaar gaan we in Schinnen ook een vergunning pakken. Het grote voordeel voor mij is dat ik daar maar enkele meters hoef te lopen met de visspullen en dan zit ik aan het water. Plezieriger voor mijn rug. Verder:
Heerlijk eten gehad bij neef Ruud en zijn vriendin. 2 gepassioneerde koks. Ik denk dat ik door dat goeie eten ook steeds minder vlees aan het eten ben en meer vis. Inmiddels heb ik afscheid genomen van mijn Puch. Ik heb daarvoor in de plaats een lichte snorfiets (Vespa Cia) gekocht. De Puch werd me te zwaar voor mijn rug. Al weken niet goed kunnen sporten. eerst door de vakantie en vanaf die tijd kleine dingetjes zoals nekpijn, gewrichtspijnen en die verdomde rug. Eef vind ook al dat die rug nu wel heel snel slechter wordt. Als klap op de vuurpijl heb ik afgelopen maandag mijn kleine teen gestoten. Heb dit zo gedaan dat hij uit de kom was. De teen stond haaks op de voet. Heb hem zelf terug gezet. Geen prettig gevoel. De voet is nog wel dikker, maar het gaat steeds beter. Laatst naar een wijnproeverij geweest met een zwager en de familiechef (neef Ruud). SMULLEN. Uiteraard weer te veel wijn gekocht.