Dagboek 2011

Hengelsport jeugd, operatie Tom komt eraan en mijn lijf gaat toch wel erg snel achteruit

Inmiddels een mooie website gebouwd voor de hengelsportvereniging. Tenminste hij is nog jong en moet dus groeien. De website is inmiddels op een andere plaats te vinden. Ik hoop dat ze zo meer voor de jeugd kunnen doen en dat er wat meer naamsbekendheid komt. Mike heeft voor de nieuwe website een mooi stukje geschreven, welk ik geplaatst heb onder de knoppen “jeugdzaken”en “ingezonden”. Het doet me verschrikkelijk veel, als ik dit soort dingen lees. Eef heeft een stukje geschreven over de eerste keer vissen met Rik en Lars. Hopelijk gaat die website een beetje leven. Verder is het toppie dat zowel Mike als Lars met een nieuwe hobby beginnen. Aquarium!! Zij wisten niet dat ik van 1972 t/m 1990 ook deze hobby heb uitgeoefend. Van plantenbak tot cichlidebak en zeewateraquarium van 1976 tot 1990. Leuke hobby!!!
Wat Tom betreft is er inderdaad door de cardioloog besloten om over te gaan tot opereren. Een deze dagen krijgt Tom een gesprek met een chirurg over de aortaklep; de vraag is of deze opnieuw opgehangen wordt (op de rand van het nieuwe stukje aorta) of dat hij ook een kunstklep krijgt.
Verder gaat het met mij redelijk. Alleen die verdomde kromme rug. Het helpt gelukkig als de therapeut de lange rugspieren eens af en toe los masseert. Het lange lijf gaat toch steeds verder achteruit. Maar daar zal ik niet te veel meer over zeggen. Langzaam komt de vakantie dichterbij. Dat is natuurlijk ook mooi. Mocht er weer wat nieuws zijn dat lezen jullie het wel.