Dagboek 2011

Tom weer operatie, Mike al kamioen, vier 50 jaar (3 foto’s)

Bezoek gehad van zijn Roan en zijn ouders. Geweldig. Die kleine komt steeds beter en sneller in actie (minder eenkennig). Het minder leuke is dat Tom ook op controle in het AZM geweest is. Hij kreeg een minder goede uitslag dan ik. Na 11 jaar geleden geopereerd te zijn lijkt het weer tot een 2e operatie te komen. De wortel van de aorta is te wijd aan het worden. Er is geen grote haast. Maar toch…..
Op 22 mei heb ik me officieel mijn verlies erkent t.a.v. Mike. Weer vangt hij prima kleine visjes en ik niet. Hij is dus officieel kampioen 2011. Nu kunnen we dan ook andere, grotere vissen gaan proberen te vangen. Begin juni lukt dat ook. Kroeskarpertjes in Schinnen. Langzaam maar zeker gaat het lijken op echt vissen. Mike had 3 karpertjes en 2 mooie voorns. Ook is er weer eens een filmpje gemaakt voor op YouTube. onder de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=mCtyufgEm5E
Mijn verjaardag is inmiddels in het klein toch een beetje gevierd. Werd die dag toch naar het kerkhof getrokken, bij mijn vader, Bertha en natuurlijk bij Wil langs geweest. 50 jaar is toch een leeftijd die vele in de familie hadden willen halen. Waarom ik wel en zij niet?? Wie zal het zeggen. De hele dag gezellige aanloop gehad. Ik heb nog nooit zo genoten van een verjaardag. Er zal dus ook een grotere party komen.

funs lemmens 50 jaar
tekeningen
abraham funs lemmens
abraham
slingers verjaardag funs
slingers verjaardag funs

Hopelijk op mijn 65e verjaardag ook nog eens flink vet over doen. De doelen komen steeds verder te liggen.
Gisteren zijn Chris (een van de petekinderen van Eef) en Laura getrouwd. Het is raar. Zo speelt hij als baby en kind bij ons, komen ze regelmatig logeren en nu…………… getrouwd! Het was een geweldige dag. Van 13.00 uur tot 0.00 uur. Een intiem feest van ongeveer 50 personen.
Na het feestje was mijn rug wel helemaal in de kreukels. De gewrichten en spieren spelen de laatste tijd steeds meer op. Kijk het nog een tijdje aan. Ik zal anders toch eens met een arts moeten praten hoe dit verder moet.Pijnstilling of iets anders? Ondanks dat had ik toch niets willen missen van de afgelopen 50 jaar.