Dagboek 2011

Stroomstoot Tom. Chiropracticer Daams helpt bij mij wel.

Vorige week is neef Tom terug naar het ziekenhuis moeten gaan omdat zijn hart op hol geslagen was. Na een roesje gekregen te hebben en een stroomstoot is ook dat weer in orde. Nu kan hij weer verder met opknappen en waarschijnlijk therapie.
Afgelopen vrijdag (23 september) weer bij Daams geweest. Inmiddels 6 behandelingen gehad en het gaat echt super goed met mijn rug. Vanaf nu worden de tussenpauzes steeds langer, om te kijken of de rug stabiel blijft. Over 3 weken weer terug voor een zevende behandeling. Ben 24 september weer eens gaan vissen en heb van 7.00 uur tot 13.00 uur aan het water gezeten en na het opruimen GEEN LAST VAN DE RUG!. Nu is het zaak om het geleidelijk op te bouwen. Ook de therapie in Heerlen weer langzaam opbouwen en misschien niet meer zo ver gaan als ik gedaan heb. Het zwemmen op de buik gaat dus niet. Misschien dat dat ook weer terug komt. Anders pech gehad. Als dat het ergste is.
Komende woensdag gaat mijn nichtje naar Daams om te kijken of hij voor haar ook iets kan betekenen. Laten we het hopen. Al gaat de pijn niet helemaal weg, als het verlichting geeft is het al veel waard.

Met mijn nichtje is het helaas niet gelukt bij de chiropracticer Daams te Stein. Na 3 bezoekjes zijn ze samen tot de conclusie gekomen dat het bij haar niet baatte. Jammer. Maar mijn motto blijft: “Niet schieten is altijd mis geschoten.”
Verder gaat het met Tom redelijk goed. Hij is weer aan het werk. Heeft geen ritmestoringen meer gehad.
Met oud op nieuw hebben we door gehouden met Mike, zijn broer en hun ouders. Geweldig! We hebben nog nooit zoveel vuurwerk gehad. Maar wat nog leuker was, zijn de voorbereidingen geweest: Vuurwerk uit zoeken en kopen. Mike is er helemaal van bezeten (ik vind het trouwens ook wel heeeeel leuk). Het in de zomer halen van knalvuurwerk en 3 dagen voor de jaarwisseling in Duitsland halen van het siervuurwerk was super. Ik ga verder geen details vertellen. Maar wat een spanning en sensatie is het geweest.