Dagboek 2013

Workshop bij Vetrocolorato. Blijkt oud klasgenoot te zijn.

Gister weer eens lekker ontspannen. Met Eef, Nienke, An en Kim naar een workshop geweest bij
http://www.vetrocolorato.nl/ en op
https://www.facebook.com/GlasatelierVetroColorato
De eigenaar/kunstenaar is een oud klasgenoot van de Grafische school in Eindhoven. Ook hij is na 1 jaar op school gezeten te hebben ervan af moeten gaan. We hebben glas beschilderd met koud vloeibaar glas. Mooie techniek. Ik zal de resultaten nog wel een keer op de site zetten. De “kunstwerkjes” van ons moeten nog afgebakken worden. Onvoorstelbaar dat door het bakken de glazen figuren zo veranderen.

Na afloop nog even lekker met Nienke en Eef naar Mc. D. en dan snel naar huis. De rug weer een paar uurtjes rekken op de bank en ’s avonds naar een tafelvoetbaltoernooi bij Urmondia. Na een kleine 2 uurtjes en 4 verloren partijtjes naar huis. Geweldig georganiseerd door de voetbalclub. Thuis gekomen gaan zitten om met Eef bij te kletsen. Kan niet meer op komen. Na wat gestuntel de kleren uit en naar bed. Ook daar kan ik niet me bijna niet meer draaien. Dit was weer te veel van het goeie. Maar wel een leuke dag gehad. Dat is wel wat pijn waard. Die workshop krijgt voor Eef en mij zeker nog een vervolg.

Donderdag a.s met Arianne naar tante Mia, de familieoudste, kijken of zij de mensen in de fotoalbums van Arianne herkent. Hopelijk kan ik dan meteen een paar foto’s in scannen voor aanvullingen van de stamboom.