Dagboek 2013

Eef van trap gevallen, paar dagen moeten zitten. ONMISBAAR! Achternichtjes ontmoet: spontane meiden.

De laatste keer dat ik dit jaar wat schrijf. Bij tante Mia geweest. Zij wist toch wel enkele mensen te benoemen. Jammer dat de scans van de foto’s niet goed gelukt zijn. Maak in 2014 nieuwe scans.

funs lemmens marfan familie foto
Dit is een foto uit de zomer van 1936. Staand van links naar rechts: Ome Funs, Ome Nicola, Mijn vader,Ome Harie
Zittend van links naar rechts: Tante Lena, Opa Lemmens, Oma Lemmens, Tante Truia,
ome Jan. De baby bij oma Lemmens op schoot is onze tante Mia. Let eens op de handen van sommige!!

Inmiddels ook weer nieuwe aanvragen voor echo en scan bij cardioloog aangevraagd. 3 weken geleden weer een kuurtje gehad i.v.m. luchtweginfectie. En 2 weken geleden heeft Eef een trede gemist onder aan de trap. Enkelband opgerekt, goed beschadigd. Enkel dik en later blauw. 1e dag goed gekoeld vervolgens 2 dagen rekverband erom heen gehad. 3 dagen met het been omhoog gelegen, therapie in de vorm van massage, geluidsgolven en speciale tape om de enkel te verstevigen. Heel langzaam gaan opbouwen om weer te belasten. Gisteren heeft ze voor het eerst weer gewerkt. Alleen ’s avonds de voet weer omhoog houden. Vandaag weer vrij en morgen hoeft ze niet de hele dag te werken. Het meisje is dan jarig. De eerste paar dagen na haar val wordt ik met de neus op de feiten gedrukt. Ze kan een paar dagen niets in huis. Nu merk ik dat ik nog maar verrekte weinig kan. Ik ben blij dat er niets gescheurd of gebroken is bij haar. Als er ooit toch nog ergere dingen gebeurt met haar dan heb ik toch een heeeel vet probleem. Lichamelijk ben ik slechter dan ik dacht. Nu merk ik hoeveel zij voor me moet doen.
Via Facebook en dochters van nichtje Lenie is ook weer contact met hun hersteld. Spontane, heel vrolijke meiden.
Kerst en Nieuwjaar staan inmiddels voor de deur. Vuurwerk afsteken. Altijd leuk met Mikemans. Dit wordt alweer het derde jaar op rij dat we er flink tegenaan gaan. Als ik eraan denk zal ik wat foto’s proberen te maken. De voorpret, uitzoeken, kijken, vergelijken en kopen is altijd geweldig. Ik zal weer een nieuwe knop aanmaken voor de komende 2 jaar. Daar zal ik dan weer wat dingen noteren zoals de afgelopen jaren ook al heb gedaan.
Ik wens iedereen fijne feestdagen en een GEZOND 2014.