Dagboek 2014

Vuurwerkshow en aanschaf scootmobiel (foto’s + slideshow)

2 februari 2014. Laten we hopen dat het weer een jaartje wordt zonder al te veel gesukkel. Maar dat hoop ik ieder jaar.Het begin was goed.
vanaf 2014 vuurwerk1
Met Mike samen weer een geweldige vuurwerkshow gemaakt met dank aan onze hoofdsponsor Eef. Om 6.00 uur stonden de 2 malloten weer vooraan in de rij voor hun slag te slaan.

We zijn een halve dag bezig geweest met uitpakken en de volgorde van afsteken te bepalen. Vanaf 00.10 uur tot 01.30 uur hebben we alles kunnen afsteken. We doen dit nu voor het derde jaar, maar deze wordt nooit meer overtroffen, of we moeten een vette prijs winnen in een of andere loterij. Zie de beknopte samenvatting in onderstaande slideshow.

 

Ben begonnen met deze website (als studieproject) helemaal opnieuw te bouwen. Dit kan omdat Vixia, het bedrijf waar ik parttime werk, enkele medewerkers de mogelijkheid heeft gegeven om een interne cursus WEBDESIGN te gaan volgen. In de hoop dat we binnen ons bedrijf op redelijk korte termijn websites kunnen bouwen, voor andere bedrijven/ instellingen etc. etc. Ga de pagina van mij zelf nu ook meteen zo plaatsen dat het een .nl pagina wordt. Waarschijnlijk via Strato, dus niet meer via Ziggo. Deze blijft wel bestaan maar met een link naar de nieuwe website. Het kan wel nog enige tijd duren. De programma’s die ik ga gebruiken zijn Artisteer en WordPress. De eerste lessen hebben we gehad. Beloofd wel wat. Jammer dat mijn rug niet altijd zo lang wil als dat IK zou willen.

inklapbare scootmobiel
inklapbare scootmobiel

Een ander nieuwtje is dat er een tilbare, passende, inklapbare scootmobiel in huize Lemmens is gekomen. We hebben al meer dan een jaar gezocht. Alle huidige inklapbare scoots zijn voor personen tot max. 1,85 m. Nu is er door een oud klasgenoot van me een nieuwe scoot, wel een oud model ergens uitgehaald, welke redelijk past. Nu gaat hij voor mij nog wat aanpassingen aan de stoel doen, zodat hij een prima pasvorm heeft. Wat betreft hoger en verder naar achter plaatsen. Zelf heb ik een restaurateur van autostoelen benaderd om het zit en rugkussen opnieuw te vullen zodat ik met de vergroeiingen niet te veel drukplaatsen heb.
Ik ben blij dat Eef en ik er nu ook allebei geestelijk redelijk klaar voor zijn. Ik denk dat nu ook de tijd rijp is om een invalidenparkeerkaart bij de gemeente aan te vragen.

De vakantie vorig jaar is zo goed bevallen dat we samen met de Wuibkes terug gaan naar Friesland. Verder moet ik komende week 2 keer naar het AZM voor een echo en uitslag. We zijn dus weer benieuwd.