Dagboek 2014

Bertha, darmen, weerberichten en pyjamaparty

Vandaag zou mam (Bertha) 95 jaar zijn geworden. Op dit soort dagen gaan er toch weer allerlei dingen door je hoofd. Niet alleen nare dingen, maar ook heel veel leuke zaken. Niet te lang bij stil staan. Het weer is voor de meeste mensen geweldig. Voor mij betekent korter van lucht, binnenshuis blijven zitten, koelen en rustig houden. Gelukkig zou het vanaf morgen weer wat koeler worden.
Wat de darmproblemen van mij betreft (onverwacht en vaak dunne ontlasing) heb ik me met goed keuring van mijn huisarts  aangemeld om mee te doen aan een darmonderzoek. Zou 6 weken duren. Een gedeelte van de deelnemers neemt dan placebo’s in en een ander deel krijgt dan capsules met werkende stoffen. Deze zouden de bacterieculturen in  de darmen weer op orde brengen. Vragen ons wel af of dit iets met Marfan te maken zou hebben of de bloeddruktabletten?

Verder met Mike dit weekend naar een “Pyjamaparty van zijn moeder geweest (niemand wist dat die party was, ook zijn moeder niet). LOL. We waren daardoor wel de eerste die haar konden feliciteren. Alleen al de voorpret die we weer hadden. Kregen vanaf 22.00 uur het zelfde gevoel alsof het oudejaarsavond was.  Hahahahaha. ’s Nachts om 10 voor 12 in de Pyjama naar Urmond, slingers in de tuin gehangen en zijn moeder uit bed gebeld. Zij maakte de deur open en wij feliciteerden haar en werden met open armen ontvangen, kregen vlaai en drinken. Dit zal wat beloven als zij volgende jaar een halve eeuw jong wordt. Geweldig. Om 1 uur zijn we weer naar Eef terug gegaan. Die sliep inmiddels al weer zo vast als Doornroosje.

Met het plaatsen van dit bericht in dagboek 2014 kunnen we meteen nog eens kijken of iedereen die zich aangemeld heeft voor een automatisch mailtje, ook daadwerkelijk bericht krijgt. Heb er zelf wel vertrouwen in.