Dagboek 2014

Parkeerkaart. Rit scootmobiel. Grote karper (foto’s). Chris en Laura worden ouders. Alle onderwerpen de eerste keer!! HAHAHA

Ben gekeurd voor de invalidenparkeerkaart. Kan deze 3 april afhalen. Eerste rit met de inklapbare scootmobiel is succes. En… de eerste echt grote karper is gevangen, maar dat heeft mijn rug geweten.

scootmobiel
scootmobiel
karper
eerste spiegelkarper

De kaart wordt gehaald. Van de ene kant heel blij, maar je wordt toch met de neus op de feiten gedrukt. Zo ook het eerste ritje met de scoot. We hebben ons een wandelroute uitgeprint, die geschikt is voor rolstoelgebruikers. En zijn met z’n twee voor de eerste keer sinds lange tijd, weer eens lekker eruit geweest.
Afgelopen zaterdag weer eens gaan vissen met een collega. Mijn eerste grote karper gevangen (70 cm en maar liefst 6 KG). 20 Minuten staan werken om hem op het droge te krijgen. Vervolgens een half uur in de stoel gezeten om weer bij te komen. De collega heeft gelukkig het merendeel van mijn visspullen opgeruimd en in de auto geladen. ’s Middags thuis een poos op de bank gelegen om de pijn in mijn rug te verminderen. Maar het was wel kicken!