Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

Ben gekeurd voor de invalidenparkeerkaart. Kan deze 3 april afhalen. Eerste rit met de inklapbare scootmobiel is succes. En… de eerste echt grote karper is gevangen, maar dat heeft mijn rug geweten.

scootmobiel

scootmobiel

karper

eerste spiegelkarper

De kaart wordt gehaald. Van de ene kant heel blij, maar je wordt toch met de neus op de feiten gedrukt. Zo ook het eerste ritje met de scoot. We hebben ons een wandelroute uitgeprint, die geschikt is voor rolstoelgebruikers. En zijn met z’n twee voor de eerste keer sinds lange tijd, weer eens lekker eruit geweest.
Afgelopen zaterdag weer eens gaan vissen met een collega. Mijn eerste grote karper gevangen (70 cm en maar liefst 6 KG). 20 Minuten staan werken om hem op het droge te krijgen. Vervolgens een half uur in de stoel gezeten om weer bij te komen. De collega heeft gelukkig het merendeel van mijn visspullen opgeruimd en in de auto geladen. ‘s Middags thuis een poos op de bank gelegen om de pijn in mijn rug te verminderen. Maar het was wel kicken!

4 Responses to Parkeerkaart. Rit scootmobiel. Grote karper (foto’s). Chris en Laura worden ouders. Alle onderwerpen de eerste keer!! HAHAHA

 • Pappie en mammie,
  Vanaf hier nogmaals gefeliciteerd. Dit was weer eens een SUPER berichtje van jullie. We verheugen ons op de echo’s. Dat is eens wat anders dan altijd die hart en vaat echo’s van Funs.
  Wat het vissen betreft is het je eigen schuld. Moet je maar op guppy’s vissen en niet op die joekels.
  De scoottrip was idd toch wel in orde.

  Eef

 • Hey Lange,

  Superleuke site! Vooral de foto’s.

  Wij hebben op 23 mei te horen gekregen dat wij de trotse ouders van een dochter gaan worden!

  • In het najaar nog een paar foto’s extra plaatsen. Van een kleine meid, het nieuwe familielid. Top voor jullie 2, ook via deze weg nogmaals proficiat van Eef en mij

 • Ja Hieperdepiep. Gisteren (23 mei) te horen gekregen dat Chris en Laura begin oktober een dochtertje gaan krijgen. Mooi hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *