Dagboek 2014

Verjaardag Roan en baby heet ……..

Verjaardag Roan is gisteren behoorlijk gevierd. De jongste Lemmens (van de mannen) is alweer 5 jaar geworden. Tom, de vader van Roan, bedankte ons ook nog voor de kaart die we hadden gestuurd. Er zat een mooie zware button in. Vergeten om wat hoger te frankeren. HAHAHAHAHA. Roan is flink verwent en met de meiden van Koen en Mieke is afgesproken dat ze in de herfstvakantie 2 dagen komen logeren. Dit is natuurlijk helemaal wat voor Eef. Meiden over de vloer. Dat gebeurt niet zo vaak. Hoop dat het hun goed gaat bevallen, zodat ze vanaf nu dan wat vaker willen komen.

De naam van de baby laat wel op zich wachten.  Komende woensdag is Laura uitgeteld. Iedereen zit in spanning te wachten, vandaar dat ik de kop boven dit bericht wel grappig vond.
Ik zie het al voor me: De subscribers krijgen de kop van het bericht in hun mail en denken: sjnel, sjnel kieke, het kleint is geboare!! hahaha. Een beetje voorpret heb ik dan alweer gehad.

Wel wat ellende gehad met de accu van de scootmobiel. De man waar ik hem van had gekocht, wou niets horen van garantie. verkocht is verkocht was het antwoord van hem. Nu weet ik niet wat ik moet doen? Ga ik hiermee verder of zal wat op forums schrijven over de persoon in kwestie? In Geleen ben ik wel goed geholpen, 2 nieuwe accu’s voor een mooi prijsje. Dank aan Accu Moelands

Mike is inmiddels alweer begonnen over het vuurwerk voor komende jaarwisseling. hahahaha Ik heb al gezegd: Flink sjpare menneke!!

Tenslotte nog even de darmen van Funske. Die blijven best goed zolang ik me aan het dieet houdt. Als ik al eens wat wil proberen (zoals paksoi) en het gaat mis dan heb ik een of twee keer dunne ontlasting en klaar. Dik te vrede dus.