Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

Voeding soort toch probleem?

Voeding lijkt nu toch de boosdoener en niet het Marfan syndroom!

Omdat ik graag wil weten of mijn dunne stoelgang aan het soort eten ligt heb ik het volgende gedaan:
Omdat ik de 14e september, na het eten van een aardige hoeveelheid gemengde rauwkost met pijnboompitten weer binnen een paar uur op het toilet zat, vroeg ik me af of dit toeval was. Na het nemen van een paar Arestal tabletten en mijn gebruikelijke medicatie, heb ik een week lang normale ontlasting gehad. Heb me ook verder weer aan mijn dieet gehouden. Afgelopen maandag heb ik met Eef samen besloten om nu weer een aardige hoeveelheid rauwkost met pijnboompitten te eten en af te wachten of er weer een reactie kwam. Dit heb ik dus geweten. Nu was het binnen een uur weer zover. Helemaal mis, op tijd van 2 uur ben ik wel 6 keer naar heet toilet gerend. Heb me toen toch maar weer 2 Arestal tabletten gepakt.Vervolgens 2 dagen geen ontlasting en weer een normale stoelgang. Is dit genoeg bewijs?

Het meest vreemde is dat ik tijdens de dagen dat de ontlasting normaal is het ‘s nachts ook geen spierkrampen heb. Heeft het een met het ander te maken of is dit puur toeval?

 

One Response to Voeding experimentje gedaan

  • Ons lichaam is niet gemaakt om rauwkost te verteren. Het blijft fijn in je buikje rotten en dan diarree. Dat je met diarree spierpijn hebt kan kloppen. Doordat je vochtbalans niet goed is krijgen je spieren het moeilijk. eea hangt dus samen met elkaar. Dit is mij verteld door een Belgische Osteopaat. Deze man heeft een universitaire opleiding gevolgd daarvoor. Super kerel wat mij van mijn pijn in de rug en benen afgeholpen heeft. Even twee keer geweest en dan een keer per jaar is zat. Dus melk, koolsoorten en rauwkost is eigenlijk helemaal niet zo goed voor ons. Mocht je ooit intresse hebben je eens te laten behandelen door hem, geef ik je het adres wel. Kost 45euro en volledig vergoed door ziekenkosten verzekeraar. Daarintegen betaalde ik hier in NL 75euro, niet vergoed en niks geholpen. Grtjs Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *