Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

Molly is de naam van ons nieuwe familielid. Niet schrikken hoor, het is niet de naam van het dochtertje van Laura en Chris. Daar moeten we waarschijnlijk nog een paar weekjes op wachten. Molly is de naam van de puppy die Kim zich heeft aangeschaft. Een scheetje van een hondje. Het is een teckeltje. Ik noem het een familielid omdat hij veel van onze eigenschappen heeft. Lang, rood haar en een zwakke rug.
Hier 2 fotootjes van de dreum

molly, teckel, marfan, funs

In haar tas

Molly, teckel, marfan, funs, kim

Molly met cupcake

Mijn darmen lijken de laatste week wat rustiger te worden. Zou he dan toch helpen? Ik zal maar niet te snel juichen. Gewoon nog een paar weken aan kijken hoe het verder verloopt. Blijf me wel aan het dieet houden. Over drie weken ga ik terug naar Linne. Het zou toch een verademing zijn om na een paar jaar ellende zo makkelijk ervan af te komen.  Laten we het beste hopen.

7 Responses to Molly, het nieuwe familielid. Mijn darmen lijken te verbeteren.

 • Hoi Funs
  Wist niet dat jij rood haar had, ha, ha, ha, de rug klopt wel en het eigenwijze karakter ook.
  Groetjes, Annie

  • Dat rood haar heb ik dan niet maar in de familie zijn/waren er genoeg.
   Dat eigenwijze en de rug betreft, ja dat komt bij ons allemaal voor.
   Hoe dan ook het blijft een schattig beestje, net zoals ik. hahahaha.

 • Wat een scheetje!! En dan bedoel ik natuurlijk de hond hahaha. Teckels zijn honden met een vrolijk karakter en kunnen ook lekker ondeugend zijn. Een ras wat gelukkig nog niet kapot gefokt is. Trouwe beestjes en echte voetenwarmers haha. Hoe is het met Kim? Lang niet meer gezien. Doe haar maar de groeten.

  • Jammer, Ik dacht dat ik een scheetje was. haha. Zij is gekocht met stamboom bij een officiële fokker. Kim is de dag na aankoop bij de dierenarts geweest voor toch even alles na te laten kijken. Ziet er in eerste instantie gezond uit. Hoe het met Kim is zal ik je wel een keer vertellen. Maar dan offline. Ik zal haar zeker de groetjes doen. Misschien leest ze het hier wel.

 • Goed om te horen dat het met je darmen weer wat beter gaat. Kun je over een paar weken met een gerust hart beschuit met muisjes eten! Kim, als je dit leest, mogen wij dan een keer bij jou Molly komen bewonderen? Nienke en ik zijn n.l. helemaal gek van teckels.

 • Hi funs, je bent eigenwijs nog vergeten als eigenschap voor zowel Molly als onze familie! Esther, natuurlijk kunnen jullie eens langskomen, gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *