Dagboek 2014

Baby Hoofs komt eraan. 25 pers. aangemeld.

25 PERSONEN HEBBEN ZICH AL AANGEMELD

Ik wil jullie toch allemaal even bedanken voor het gebruik te maken van subscribe. Het is voor jullie makkelijk om op de hoogte te blijven van het wel en wee binnen onze familie. Je hoeft niet steeds te zoeken of te kijken of er iets veranderd is. Nee, je krijgt gewoon een mailtje al er iets vernieuwd wordt op de website. Wel zo makkelijk. Ik hoop dat er nog meer bij komen.

 

Eef en zijn afgelopen zondagmiddag  samen met de a.s. pap en mam Hoofs gaan lunchen bij Pauls.

Goed eten goed drinken, geweldige streekproducten, reuze gezellig. In de auto zittende realiseer je je pas hoe snel de tijd gaat. De kinderen die wij vroeger in de auto hadden, rijden nu met ons door Zuid Limburg en worden over 3 á 4 weekjes zelf al ouders van een dochter (dus baby Hoofs). Op zo’n momenten mis ik toch wel dat we zelf geen kinderen hebben. Had ik nooit verwacht. Maar ja, het is en blijft een goed besluit voor die tijd. Nu is dat gelukkig anders.
Maandagmiddag met Eef heerlijk in Heerlen gewinkeld. Je merkt dan toch dat de inklapbare scootmobiel een succes is. Komen na een paar uurtjes thuis zonder extra pijn in de rug of benen.
Dinsdagmiddag hebben Eef en Laura wat inkopen gedaan voor het aankomende baby Hoofs.  Eef is weer helemaal happy.

Dus tot nu toe een top weekje gehad. Kan niet beter!