Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

Een onderzoek bij een natuurgeneeskundige

De natuurgeneeskundige therapeute Marlie Houben-Aben in Linne bezocht. Dit omdat ik reeds 1,5 jaar last heb van snel opkomende diarree. De huisarts en specialist kunnen er weinig mee. Alleen medicatie geven op de momenten dat ik er last van krijg. Pillen als  ARESTAL. Eerst dachten we dat het aan de bloeddrukverlagende tabletten (Telmisartan) zou kunnen liggen. Maar dat was het ook niet. Zou het dan toch aan het MARFAN Syndroom  liggen? Niemand kon me verder helpen. Zodoende ben ik bij de natuurgeneeskundige terecht gekomen.

Na 1,5 uur onderzoek en een gesprek is het volgende uit de bus gekomen:

Er zijn geen allergieën gevonden, Wel een tekort aan Zink, magnesium, B3 en D3. GEEN cafeïne en cola drinken. Zij raadde me aan om gedurende 5 weken geen darm-activerende voeding tot me te nemen. Dus alleen licht verteerbaar voedsel. Dit alles om de darmen tot rust te brengen.
Verder 1 maal daag het 1 capsule probioticum Orthiflor Original  en 1 maal daag 2capsules L-Glutamine in te nemen. Mocht dit niet helpen dat weten we zeker dat het aan het MARFAN Syndroom ligt. Mocht dit zo zijn dan zit er niets anders op dan de medicatie van de huisarts te blijven slikken.

Verder even melden dat ik nog 2 pracht vuurwerkfilmpjes van dit jaar gevonden en geplaatst  heb op mijn YouTube kanaal. Dit is er een van: http://youtu.be/YDePdX4f8M4

 

6 Responses to Natuurgeneeskundige therapeute / bezocht

 • Shit voor je. Hoop dat het aangepaste voedingspatroon helpt. Succes en sterkte er mee! Gr; Esther

  • Och ja, dit is altijd beter dan de ellende met de bloedvaten of hart. Als de aangepaste voeding en capsules niet helpen, gaan we weer over op de pilletjes van de huisarts. Kan ik wel echt zeggen dat ik er de schijt van krijg. hahaha groetjes

 • Hoi Funs.

  Ik hoop dat je hier baat bij hebt.
  Het is al erg genoeg allemaal.
  Er is ook nog een chinese arts in sittard die werk alleen met kruiden,misschien is dat ook nog eens het proberen waard.

  Gr Frits

  • Hallo Frits,
   Leuk dat je een reactie heb gestuurd. Mocht het na deze 5 weken niet baten, dan zal ik contact met je opnemen over meer gegevens over die Chinese arts in Sittard. Ik wil gewoon alles geprobeerd hebben om er vanaf te komen.
   Ik heb ook nog even naar de website http://www.avborneo.nl gekeken. Lukt het nog allemaal?

   Groet Funs

 • Hopen dat dit gaat helpen Funs. Ik heb wel last van de bloeddrukverlagers. Samen met de maagtabletten vormde dat constante diarree. Nu heb ik de originele maagtabletten en is het wat minder gelukkig. Bijkomend nadeel is voor mij ook nog de incontinentie maar ja, wie kan diarree wel op houden hahaha. Succes met je dieet

  • Zoals je wellicht in mijn bericht van 21-9 2014 hebt gelezen lijkt het nu wat beter te gaan.
   Maar waardoor het nu beter gaat?? Is het de L-Glutamine capsule of de Orthiflor Original capsule of het dieet? We wachten maar eens af. Je blijft wel op de hoogte.
   Vraagje van mij: Hoe vind je het dat je via mail de updates krijgt? Zijn het niet te veel berichtjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *