Dagboek 2014

Natuurgeneeskundige therapeute / bezocht

Een onderzoek bij een natuurgeneeskundige

De natuurgeneeskundige therapeute Marlie Houben-Aben in Linne bezocht. Dit omdat ik reeds 1,5 jaar last heb van snel opkomende diarree. De huisarts en specialist kunnen er weinig mee. Alleen medicatie geven op de momenten dat ik er last van krijg. Pillen als  ARESTAL. Eerst dachten we dat het aan de bloeddrukverlagende tabletten (Telmisartan) zou kunnen liggen. Maar dat was het ook niet. Zou het dan toch aan het MARFAN Syndroom  liggen? Niemand kon me verder helpen. Zodoende ben ik bij de natuurgeneeskundige terecht gekomen.

Na 1,5 uur onderzoek en een gesprek is het volgende uit de bus gekomen:

Er zijn geen allergieën gevonden, Wel een tekort aan Zink, magnesium, B3 en D3. GEEN cafeïne en cola drinken. Zij raadde me aan om gedurende 5 weken geen darm-activerende voeding tot me te nemen. Dus alleen licht verteerbaar voedsel. Dit alles om de darmen tot rust te brengen.
Verder 1 maal daag het 1 capsule probioticum Orthiflor Original  en 1 maal daag 2capsules L-Glutamine in te nemen. Mocht dit niet helpen dat weten we zeker dat het aan het MARFAN Syndroom ligt. Mocht dit zo zijn dan zit er niets anders op dan de medicatie van de huisarts te blijven slikken.

Verder even melden dat ik nog 2 pracht vuurwerkfilmpjes van dit jaar gevonden en geplaatst  heb op mijn YouTube kanaal. Dit is er een van: http://youtu.be/YDePdX4f8M4