Dagboek 2014

Mooie dag vol met emoties (3 mooie foto’s)

Huwelijk tom en Sanne, funs, lemmens, mooie dag, marfan
Chauffeur Roan

Huwelijk Tom en Sanne

5 september 2014. We worden vroeg wakker. Het weer is geweldig. Tom (de jongste zoon van mijn broer Wil) gaat trouwen met Sanne. Het beloofd een mooie dag te worden.Dit is de dag dat ze elkaar 12,5 jaar kennen, maar ook de dag dat Wil (zijn vader en mijn broer) eigenlijk jarig zou zijn. Bewust door hun uitgekozen. Dat heeft eigenlijk wel wat moois. Het zal ook meteen veel herinneringen  oproepen.
Zoals ik reeds eerder in een bericht vermeldde is het voor mij een eer om ook bij hun een van de getuigen te zijn. Het officieel gedeelte van de dag (vanaf 11.00 uur) werd gevierd in een klein gezelschap (heel intiem).

 

funs, lemmens, marfan, mooie dag, huwelijk tom en sanne
De fam. Lemmens

 

Door het mooie weer kon alles buiten gevierd worden, zelfs de ceremonie om 12.00 uur. Heel apart in de tuin van de Stadbroekermolen waar we ook de rest van de dag verbleven.
Het officiële deel was heel mooi. Veel komische teksten over de kennismaking van het a.s. echtpaar Maar er werd ook op gepaste manier verwezen naar Wil, zijn vader die sinds 1992 dood is, maar die altijd in onze harten blijft zitten. Ook Koen, zijn broer hield een heel sterke speech. Het was een mooie maar ook soms emotioneel deel van de dag voor sommige aanwezigen. Maar dat mag.

 

 

funs, lemmens, marfan, huwelijk,Roan, mooie dag,  luchtkussen
Carlijn, Anouk en Roan

De drie (mij niet mee geteld) aanwezige kinderen vermaken zich geweldig op een door Tom en Sanne gehuurd springkussen. Ook wordt er tussendoor alweer afgesproken over nieuwe logeer partijtjes in de herfstvakantie.
Vanaf 16.00 uur komt de rest van familie, vrienden en kennissen. Het beloofd verder een prachtige middag en avond te worden. Helaas wordt de pijn in mijn rug in de loop van de middag te veel en Eef en ik besluiten rond 17.00 uur toch maar naar huis te gaan. Ik hoop, nee,  ga ervan uit dat mijn familie daar begrip voor heeft. Thuis gekomen meteen gaan liggen  en dan zakt de ergste pijn na een paar uurtjes wel weer weg. Dit was te verwachten.

Ik wil Tom en Sanne nogmaals bedanken voor het feit dat ik getuigen mocht zijn en dat ze ons een geweldige dag hebben bezorgd.