Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

3 januari 2018 wordt er een traplift geplaatst van OTOLIFT

Het nieuwste model “Modul Air”.Dit is een lift die uit modulen (bouwpakket) en een liftstoel bestaat. Binnen drie uurtjes was alles gereed. Helaas, een elektronicafout in de stoel zorgde ervoor dat de stoel het nog niet deed. De dag erna (4 januari) is een onderhoudsmonteur van de firma Otolift gekomen om de traplift in orde te maken.

traplift, otolift, opbouw, marfan syndroom, funs lemmens, dagboek 2018,traplift, otolift, elektronica, opbouw, marfan syndroom, funs lemmens, dagboek 2018,traplift, otolift, opbouw, marfan syndroom, funs lemmens, dagboek 2018,traplift, otolift, opbouw, marfan syndroom, funs lemmens, dagboek 2018,

 

 

 

 

 

De scootmobiel zit er nu ook aan te komen

Nu zitten nog een scootmobiel en een bijbehorende scootmobiel- safe in de planning. Die safe moet zo dicht mogelijk bij de trottoir van de gemeente worden geplaatst zodat men niet teveel aanpassingen aan de bestrating hoeft te doen. Er moet dus nog bedrading (voor de verlichting en acculader) en bestrating gelegd worden.
Dan wordt de safe geplaatst en kan de nieuwe scootmobiel komen. De oude inklapbare scootmobiel houden we natuurlijk aan voor als ik met Eef samen verder van huis er op uit willen gaan.

Toch is het weer heel confronterend om de traplift te zien en ermee naar de bovenverdieping te zweven. Met dank aan de firma Otolift.

One Response to Traplift Modul air wordt geplaatst door de firma Otolift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *