Dagboek 2010

WWE in Oberhausen en Vissen met Mike (2 foto’s)

Wat de stamboom betreft is Tilla (een zusje van mijn vader) ook gevonden. Ze is slechts 5 maanden oud geworden. Inmiddels ben ik met Mike naar WWE in Oberhausen geweest. Geweldig. We zijn ’s avonds naar het worstelen geweest, vervolgens in een hotelletje overnacht en de dag erna nog even naar Sea-life gaan kijken. 2 Reuze gezellige dagen geweest.

funs, lemmens, marfan, mike, groenten
BAH, groenten? BAH
funs lemmens, mike, groente, marfan
Heerlijke patat!

Wat het vissen betreft: Inmiddels is het 5-5 in aantallen vissen. We tellen natuurlijk alleen als we met zijn 2 gaan vissen. Vorig weekend ben ik alleen geweest. Voor het eerst op het Juliana kanaal. Om 5.30 uur Eef naar haar werk gebracht en om 6.00 uur zat ik aan de waterkant.

Geweldig, wat een rust, zo vroeg op de dag. Gelijk een voor mij nieuwe manier van vissen uitgeprobeerd: het zgn. feederen. Wel een paar visjes gevangen. Ik vindt dit tot nu toe de mooiste manier van vissen. We hebben nu wel vaker het probleem dat we niet alle vis spullen in onze Fiat Panda gepropt krijgen. Maar dan moeten we maar keuzes maken. Gelukkig rijdt de moeder van Mike ons regelmatig, in de Toyota past toch iets meer spullen. Wat ook een probleem is, is dat we maar geen karper gevangen krijgen, dat is toch nog steeds een grote wens van Mike. We blijven ons best doen.
Op 25 mei heeft Mike voor het eerst een vis zelf vast gepakt en onthaakt. Ben wel trots op hem. Als je na gaat dat hij een jaar geleden nog geen made aan zijn haakje deed. Ik heb het gelijk vast moeten leggen op de gevoelige plaat. Maar hij moet nu ook steeds meer dingen zelf gaan doen.