Dagboek 2014

Vakantie, Friesland en scootmobiel (foto’s)

Heerlijk. Een weekje thuis, een weekje Friesland en weer een weekje thuis.

geschenk looms
van zusjes Lemmens

 

 

De eerste week was het bloed heet. Luieren, lezen en vooral binnen blijven. Nog bezoek gehad van Koen, Mieke en de kinderen. Was heel gezellig. We zien elkaar toch eigenlijk te weinig. De kids hebben leuke Looms armbandjes voor ons gemaakt.

 

volle panda 1
echt vol gestapeld

We zijn weer met Mike en zijn ouders naar “Waterpaviljoen Armo” geweest. Nu we de scootmobiel meenemen met vakantie zit het Fiat Panda toch heel vol.  Achteraf bleek dat we de scoot niet mee hadden hoeven nemen (niet gebruikt) hahaha. Mike en ik zijn de minst actieve mensen, zeker als het vakantie is. Slapen, hengeltje uitgooien, heel veel witvis vangen, bootje varen, bioscoopje bezoeken, viswinkeltje in en uit. Luchtballonnen show bekijken en de grootste hobby: snacks eten. Maar het was wel een heerlijke ontspannen week.
De laatste week hebben we thuis wat kleinigheidjes gedaan zoals gordijnen wassen en dat soort dingen.

Op terras
Op terras

 

 

Afgelopen vrijdag zijn we heerlijk in Roermond gaan winkelen. Het was de eerste keer dat ik tijdens het winkelen nergens pijn had. Zalig. Ik denk dat we allebei de voordelen van de inklapbare scoot inzien. Het was echt genieten. Heb kunnen huilen van geluk.

 

1 van deze
1 van deze

Wat ook heel leuk is en ik even wil vermelden: een van mijn nichtjes krijgt binnenkort een puppy, een teckel. In de wandelgangen heb ik al wat leuke namen gehoord: Cupcake, Sidonia ……   Kan het niet laten om een foto te plaatsen.

De vakantie was zo goed en ontspannen dat ik de pillen voor de bloeddruk weer iets heb geminderd. De waardes waren 80-48-66. Dus wel heel erg laag. Wacht komende week af hoe het verder gaat, als ik weer naar het werk ga.
Op naar de volgende vakantie.