Aanmelden voor nieuwtjes

You Tube, funs, marfan

Moest het toch in mijn dagboek kwijt. Hebben gisteren de 7e verjaardag van Rik Mastenbroek gevierd. Altijd gezellig maar het is natuurlijk geen echt kinderfeest. Veel familie en vrienden van zijn ouders aanwezig. Na het eten van een heerlijke barbecue en tijdens het genot van wat glaasjes witte wijn wil ik er een echt kinderfeestje  van maken. Achter in de tuin staat een mooi zwembad van 4 bij 2 meter. De kinderen zijn ons wat aan het uitdagen en ineens springen we met 2 man op en pakken Rik en zijn broer Lars (Mastenbroers) bij hun lurven en gooien ze in het zwembad. Even later dacht ik het feest compleet te kunnen maken. Ik voelde me toch al 2 dagen goed en bedacht dat we over een paar minuten toch naar huis zouden gaan. Mijn telefoon en andere spullen uit de broekzakken, ren naar het zwembad en ga op de trap staan. De kinderen kijken me aan en denken natuurlijk: “Dat doet die nooit”. Dus ik kijk nog even naar Eef (die kent me inmiddels wel een beetje) en jawel, spring met de kleren en schoenen aan zo tussen de jongens. Nog wat spetteren en mijn hoofd in de zwemband. DOLLE PRET!!!! Maar 5 minuten later als een verzopen kat in de auto naar huis. De schoenen zijn 24 uur later nog niet droog.

Nog droog

Nog droog

kletsnat Lemmens

Na de sprong

Dit is dus weer eens iets positiefs. Dit zijn dingen die voor ons geweldig zijn. TOP WEEKENDJE !!!!!

5 Responses to Verjaardag Rik, kinderfeest en zwembad (2 foto’s)

 • Ik vond het alleen maar fijn hoe je reageerde, omdat ik wist dat je dat alleen deed als je lekker in je vel zit

  je vrouwtje.l

 • Hoi Funs,
  Wie zijn kinderfeestje was het eigenlijk?

  Huub

 • Je kent me toch hé Huub Het was een feestje naar mijn smaak. ZONDER MUZIEK en MET WITTE WIJN. Dan kom ik los en lijkt het een feestje voor mij, het grote kind. Hahaha.

 • Je moet je toch nog steeds regelmatig kind voelen, dat komt je alleen maar ten goede. En de blik van Eef op de tweede foto is heel herkenbaar!!
  Wij hebben de verjaardag van Rik met hen gevierd in Italie met een lekker en gezellig etentje. Zo te zien was het weer in Nederland beter.

  Ad, Esther en Nienke

  • Inderdaad, ik hoop dat ik ook nooit helemaal volwassen hoef te worden. En Eef, ja die schrok even. Maar zoals jullie kunnen lezen vond ze het achteraf wel prima. hahahaha. Bedankt voor de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *