Dagboek 2016

De vierdaagse sponsorloop en Marfan syndroom

De vierdaagse sponsorloop en Marfan syndroom combinatie??

De vierdaagse sponsorloop en Marfan syndroom is normaal gesproken geen voor de hand liggende combinatie. Totdat een collega van mij (Rob Lucassen) bedacht om zich te laten sponsoren en het geld volledig aan deze Contactgroep Marfan Nederland te doneren. Hier heb ik al eens eerder over bericht.

Twee artikeltjes over de vierdaagse sponsorloop en het Marfan syndroom

de vierdaagse sponsorloop en marfan syndroom, rob lucassen, nijmegen, wandelen,  sport, funs lemmens, contactgroep, cmn, vixia bvOp het bedrijf (VIXIA BV) waar wij werkzaam zijn brengen ze regelmatig een personeelsblad uit. Rob had het idee om wat te schrijven over de vierdaagse. En of ik dan wat over het Marfan Syndroom wilde schrijven. Zo kan ik wat meer bekendheid geven aan het Marfan Syndroom en tevens bekennen dat het toch langzaam achteruit gaat met mijn gezondheid. Hoop ook wat meer begrip te kweken voor de beperkingen die het met zich mee brengt, maar tevens is er ook het mooie dat mijn werkzaamheden de afgelopen 15 jaar aangepast konden worden aan mijn persoontje. Dat kan natuurlijk niet overal. De redactie zag dit wel zitten. Zo hebben we ieder een stukje geschreven en is in het laatste nummer verschenen. We hopen natuurlijk dat er links en rechts nog wat gesponsord wordt in de komende weken. Klik op de foto om hdeze te vergroten zodat je het kunt lezen.

 

 

Hoe kun jij de vierdaagse sponsorloop en marfan syndroom sponsoren?

de vierdaagse sponsorloop, nijmegen,  sport, rob lucassen, funs lemmens, vixia bvJe kunt eens kijken op http://www.devierdaagsesponsorloop.nl/lopers/rob-lucassen 
Al vanaf € 5, – kun je bijdragen aan allerlei belangrijke onderzoeken e.d. om deze ziekte een halt toe te roepen of hem op zin minst verdraagbaar te maken.