Aanmelden voor nieuwtjes

Controle bij Cardiologie in MUMC voormalig AZM

Controle bij Cardiologie , voor de laatste keer bij cardioloog Cheriex. Dit is toch wel heel vreemd. Nadat ik 13 jaar bij cardioloog Pluym in Sittard onder behandeling was. Werd ik doorverwezen naar cardioloog Cheriex van het toenmalige AZM. Zie operatie 2. Dus bijna 25 jaar en 4 operaties samen mee gemaakt. Je krijgt op de een of andere manier toch een band. Ik zal dat meer gevoeld hebben dan hij. Eef en ik vertrouwen hem blind.

De controle bij cardiologie in MUMC geeft weer dezelfde uitslag van echo

Ik krijg voor de laatste keer van hem te horen dat het allemaal stabiel is, maar ook erg rommelig. Was ik in een betere conditie dan werd de bocht toch nog een keer vervangen. De kunstklep opent en sluit nog steeds prima en de pompfunctie van het hart is ook goed. De zgn. fistel lijkt ook nog steeds stabiel te zijn. Nu wordt wordt er pas geopereerd als het echt niet anders kan. De risico’s zijn te groot. Dus eigenlijk over 10 maanden een nieuwe CT Scan laten maken.
De opvolger wordt de heer Bekkers. Deze is ook cardioloog bij de Marfan polikliniek. Het schijnt een zeer bekwame en sympathieke man te zijn. Dat was het dan. Nogmaals bedank ik hem voor alle goede observaties. Toch vreemd. Ook nu ik dit zit te typen. 25 jaar lang heeft hij goed voor ons gezorgd.  Gelukkig gaat onze hele familie over naar dr. Bekkers.

Hopelijk de volgende controle bij cardiologie in MUMC in januari 2019

 

6 Responses to Controle bij Cardiologie in MUMC voormalig AZM

  • Het is idd een vreemd idee, wij hebben dat met Janou nu zij komend jaar van Kindercardiologie naar de volwassen gaat.
    Maar gelukkig kun je je arts nog een hand geven en het beste toewensen, wie weet wat de toekomst nog brengt!

  • We gaan er van uit dat Bekkers ook een goede is. Hopelijk is hij daarbij ook prettig in de omgang. In juli zullen we het weten. Groetjes.

  • Kan me heel goed voorstellen dat het allemaal spannend is. Je hebt toch in 25 jaar een behoorlijke band met dr. Cheriex opgebouwd en hoewel de vooruitzichten goed zijn met dr. Bekkers, is het toch weer aftasten. Gelukkig zijn Annie en Kim al eerder aan de beurt, heb je toch een beetje een idee met wie je te maken hebt. Ondanks dat de risico’s van een operatie nu te groot zijn, heb je toch geen slechte uitslag gehad. Nu op naar januari 2019! We duimen voor jullie! Gr; Ad, Esther & Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *