Dagboek 2014

Anouk en Carlijn Lemmens zijn komen logeren

Anouk en Carlijn Lemmens zijn de dochters van mijn neef Koen en zijn vrouw Mieke. Vraag me niet waarom het zo lang geduurd heeft voor dat ze hun eerste keer komen logeren, ik zou het niet weten. Of het de afstand is? Maakt ook niets uit.

Op de bruiloft van Tom en Sanne  hebben ze zelf gevraagd of ze een keer mochten komen  logeren. Kids over de vloer bij ons vinden we altijd super, dus natuurlijk mochten ze komen logeren. Eerst maar eens 1 nachtje om te kijken hoe het gaat. De eerste zondag van de herfstvakantie zijn ze gekomen. Zowel hun als wij hebben hier naartoe geleefd. Voor de eerste keer 2 meiden tegelijk over de vloer. Dagen  van te voren werd er al druk ge-appt en geluidsfragmentjes uitgewisseld. Dolle pret al voor dat ze kwamen.

Funs marfan Lemmens
De meiden Lemmens

De eerste zondag van de herfstvakantie zijn ze dus gekomen. Na een kop koffie en een stuk vlaai, de kinderen limo, gebak met “ringen” zijn de ouders naar huis gegaan. Voor het ringen gebeuren iets duidelijker te maken:  In het gebak voor de meiden stak een speelgoed ring. Dat vonden ze geweldig. Waar zij bij stonden ben ik dus mijn stuk vlaai overhoop gaan halen om ook een ring te zoeken. Dat kon volgens hun niet. Wat dacht je …… Jawel hoor, een gouden ring in mijn vlaai. Hun mond viel open van verbazing, ben meteen de andere stukken vlaai gaan doorzoeken. Hilarisch! Jammer dat ik de gezichten niet heb kunnen vastleggen op een foto.  Heb ze even later maar verteld dat ik mijn eigen ring erin gestopt had.
Op hun verzoek zijn naar Alles Kids (overdekte speeltuin) in België (buitenland) gereden.  ’s Avonds mochten ze kiezen wat er gegeten werd. Hun keuze viel op Mc. Donalds, niet voor het eten maar voor de verrassing in de happy meal.  Hahahaha. Zij alleen de frites en Eef en ik de rest. Voor Anouk en Carlijn heb ik frikandellen mogen bakken.  Om 20.00 uur gingen de meiden naar bed en hebben geslapen tot 6.30 uur. De maandag wilden ze spelletjes doen, tv kijken en met Eef naar de winkels gaan (vrouwen onder elkaar) hahaha.

Ze zijn gebleven tot maandagmiddag 16.00 uur. Toen is oma Tilly ze komen halen. Het waren  2 geweldige dagen. De kinderen vonden dat schijnbaar ook want ze willen graag nog eens terug komen. Als de ouders het goed vinden moeten we dat maar doen rond de sinterklaas tijd. Kunnen ze hun schoen zetten. Wellicht dat we dat dan ook met hun neefje Roan kunnen combineren. Komen ze maar met z’n drieën logeren en de schoen zetten. Eef en ik hebben ons verlanglijstje al weer klaar. Sterker nog… als ze alle drie komen is ons verlanglijstje al weer vervuld.