Dagboek 2015

Baby Levi is op 9 december 2015 geboren.

Baby Levi zonder Marfan syndroom

Baby levi is onze eerste baby in de familie waarvan we van te voren 100 % zeker wisten dat hij GEEN MARFAN SYNDROOM zou hebben.

 

Zoals reeds eerder in berichten gemeld:

Dat deze baby Levi geboren zou worden rond 20 december was hij er ineens toch heel snel. Een paar weekjes te vroeg, maar oh zo mooi en gaaf en wat nog belangrijker is………. zonder het Marfan Syndroom. Een mooie vent van 52 centimeter en een gewicht van 3960 gram. Iedereen natuurlijk apetrots, zijn grote broer, ouders opa’s en opa’s, oom en tante. En natuurlijk de oud oom en oud tante niet te vergeten. Je snapt dat dit toch wel een emotioneel moment waarbij je extra terug denkt aan o.a de opa Wil (mijn broer) en andere te vroeg overleden familieleden. Dat dit nu mogelijk is….. GEWELDIG.

Het is trouens knap dat de ouders van Levi de tijd genomen hebben om zo te handelen. Vanaf hier wil ik allen die deel genomen hebben aan het onderzoek wat eraan vooraf ging nogmaals hartelijk bedanken.

Vandaag even op bezoek geweest en snel wat foto’s gemaakt. Natuurlijk voor op de website. Ik kan het wel van de daken schreeuwen:

HIER KAN DAT VERSCHRIKKELIJKE MARFAN SYNDROOM EINDELIJK EEN HALT WORDEN TOEGEROEPEN.

Baby, Levi Funs Roan, funs lemmens marfan syndroom,    Baby Levi Funs, marfan syndroom, funslemmensmarfanBaby Levi, marfan syndroom, funs lemmens marfan