Dagboek 2016

Vuurwerk 2016 mooiste tot nu toe. Met foto’s en filmpjes

Vuurwerk 2016 was het mooiste wat we ooit hebben gehad.

Zoals ieder jaar zijn de voorbereidingen en het samenstellen van het vuurwerk 2016  weer een geweldige tijd. In de zomer beginnen we al te denken wat we willen aansteken. Hahahaha. Heerlijk. We ruiken bijna de kruitdampen.

Het is 29 december 2015 inkopen doen voor het vuurwerk 2016

3 Dagen voor het nieuwe jaar gaan we de vuurwerk 2016 inkopen doen. Omdat dit jaar voorlopig de laatste keer is pakken we het groots aan. Mike en ik doen dit normaal met z’n 2, maar dit jaar is ook dat anders dan voorgaande jaren. Zijn vriendin gaat ook mee inkopen doen. De foto die om 4.45 uur van Mike gemaakt is zal ik maar niet plaatsen…… zelden iemand zo slaperig gezien. Hahaha.

Om 6.00 uur zitten we al in de auto. 6.45 uur bij de eerste winkel en er  was nog maar 1 vuurwerkcake te krijgen. De andere 2 waren uitverkocht. De winkel was al van 00.00 uur open. Bah. Op naar de andere winkels. Wel overal alles kunnen krijgen. Dankzij een goede planning stonden we klokslag 9.00 uur bij Mc Donalds.  Onze gele panda leeg maken en  in Sittard en in Beek onze bestellingen gaan ophalen. Thuis alles uitgestald en in de juiste volgorde gezet. Klaar voor ons vuurwerk 2016.

Oudejaarsdag voelen we toch de spanning voor het vuurwerk af te steken.

Heerlijk is dat. De ouders van Mike en Mike’s vriendin zijn er ook. Lekker wat kletsen, hapje eten en maar wachten op DE KLOK. We steken voor het eerst een paar kleine dingetjes aan voor het 12 uur slaat. We hebben 2 mooie grote matten met wat knallers. en hoofdzakelijk siervuurwerk. Van enkele mooi potten hebben we wat filmpjes gemaakt en op mijn Youtube kanaal gezet. Mike bedankt voor de het afsteken. Wie weet wanneer we het weer samen doen???

vuurwerk 2016, siervuurwerk. inkopen doen, funslemmensmarfan, syndroom, dagboeken, dagboek 2016,vuurwerk 2016, siervuurwerk. inkopen doen, funslemmensmarfan, syndroom, dagboeken, dagboek 2016, kofferbakvuurwerk 2016, siervuurwerk. inkopen doen, funslemmensmarfan, syndroom, dagboeken, dagboek 2016, overzicht cakesvuurwerk 2016, crackerking en traca,siervuurwerk. inkopen doen, funslemmensmarfan, syndroom, dagboeken, dagboek 2016,