Dagboek 2017

Het jaar 2017 De controles komen er weer aan

Het jaar 2017 en de controles in het ziekenhuis staan weer voor de deur.

Zoals gebruikelijk duurt het me te lang voor ik weer kan gaan. Zelf merk ik dat mijn lucht in de winter weer aanzienlijk minder aan het worden is. Denk toch altijd weer van alles te voelen. Hopelijk zit het weer tussen de oren.
Met deze vorstperiodes en gladheid, kan ik de elektrische fiets niet gebruiken. Levensgevaarlijk met die voorwielaandrijving. Doe de korte afstanden weer op het oude snorfietsje. Hopelijk kan ik over een paar weken weer op het fietsje en wordt mijn luchtprobleem dan ook weer wat beter.

Meer korte uitstapjes in Limburg met de inklapbare scoot

Wel zijn we (Eef en ik) steeds meer erop uit aan het gaan met de inklapbare scootmobiel. Dat ding levert zijn geld wel op. En Eef die loopt steeds beter en makkelijker. Ben wel heel trots op haar. Ze loopt 6 tot 8 kilometer aan een stuk.
Het jaar 2017, wandeling Munstergeleen, funs lemmens, marfan, inklapbare scootwandeling lucht, 2017 wandeling Munstergeleen, funs lemmens, marfan, inklapbare scootGisteren (5 februari 2017) zijn we in de driehoek Munstergeleen-Puth-Doenrade gaan wandelen. Mooi glooiend, nou zeg maar gerust heuvelachtig terrein. Mijn scoot had het zwaarder dan Eef. Hahaha. Het werd een van de mooiere wandelingen, zo dichtbij en geweldig mooi. Het grootste deel van de route was voor ons nieuw.

 

Lunchen bij Brasserie Abshoven

brasserie Abshoven, het jaar 2017, wandeling Munstergeleen, funs lemmens, marfan, inklapbare scootAbshoven bloedworst, 2017 wandeling Munstergeleen, funs lemmens, marfan, inklapbare scoot, lunch Abshoven salades, 2017 wandeling Munstergeleen, funs lemmens, marfan, inklapbare scootWe zijn aansluitend meteen gaan lunchen bij Brasserie Abshoven in Munstergeleen. Heerlijk eten tegen een normale prijs. Was ook te merken. We waren blij dat we gereserveerd hadden. Hier onder enkele foto’s.

 

Nou, het volgende bericht zal ik waarschijnlijk pas schrijven nadat controles en de uitslagen binnen zijn.

BLIJFT ALTIJD WEER SPANNEND