Dagboek 2020

Toiletverhoger toch wel handig voor Marfan patiënt

Onze eerste toiletverhoger hebben wij 23 april gekocht bij de firma Evers te Sittard. We gaan ion deze winkel omdat ze gespecialiseerd zijn in medische hulpmiddelen. De ExcelCare Toiletverhoger met armleuningen, niet goedkoop, maar wel degelijk, dachten wij. Een genot voor mijn lange lijf. Hadden we eigenlijk al jaren eerder moeten doen. Maar dat is vaker zo….. hadden we maar.. Het is nu wel zo dat we voor alles wat we willen doen, hulp nodig hebben. Het valt tegen dat we bijna niets meer zelf kunnen doen. Voor bijna alles moet ik een zwager van Eef vragen. Die doet dat wel met plezier, maar voor ons toch balen. Het is niet anders. In juli blijkt er al een haarscheur in de bevestiging van de bril te zitten. Valt gelukkig binnen de garantietijd.
toiletverhoger voor marfan patient, funs lemmens, Evers Medica Sittard, service slechtUiteraard hebben we gelijk naar de firma Evers te Sittard gebeld. zij zouden navraag doen bij de leverancier. Na 2 dagen niets gehoord te hebben, maar weer bellen. Ze hadden nog niets gehoord. Dit ging zo nog een week door. Dan maar een mail sturen, zodat ik iets in handen krijg. Ook daar geen antwoord op. Toch wel spijtig. Bij dat bedrijf hebben we al zoveel gekocht. Rollator, zuurstofmeter, honderd mondkapjes en steunkousen. Met de steunkousen hebben we ook al zo’n gedonder gehad. Ben na drie weken de winkel in gegaan en ben niet meer vertrokken voordat er een alles geregeld was, waar ik bijstond, t/m de lever datum toe. . Ik ben echt allergisch voor slechte service. En slechte service in dat filiaal is zeker een groot probleem. Bel de eerstvolgende dinsdag weer naar Evers te Sittard. Blijkt de telefoon doorgeschakeld te zijn, krijg ik het hoofdkantoor/filiaal aan de lijn te Roermond. Sittard had 2 weken vakantie. De telefoniste zou erachteraan gaan. Ook haar stuur ik een kopie van de mail. Krijg ik dezelfde dag antwoord.

Toiletverhoger toch wel handig voor Marfan patiënt, maar niet meer van Evers Medica uit Sittard

Er staat voor mij een geheel nieuwe toiletverhoger klaar in het filiaal te Sittard, zodra ze terug zijn van vakantie. En jawel zo was het ook. Het kan dus ook ook goed geregeld worden, dankzij het hoofdkantoor/filiaal.

Toiletverhoger toch wel handig voor Marfan patiënt, funs lemmens, beugel stuk, Evers medica sittard,Zondag 15 november bleek bij het poetsen van de toiletverhoger dat er een van de bevestigingsbeugels gebroken was. De hele toiletverhoger schuift alle kanten op. LEVENSGEVAARLIJK. Heb diezelfde zondag een mail gestuurd naar Evers. Hoor weer niets. Heb dinsdag maar naar het filiaal in Sittard gebeld. Pakt niemand de telefoon op. Dan maar weer bellen met Evers Roermond. De telefoniste kon mijn stem nog en zou het weer voor mij uitzoeken. Heb haar gevraagd of ze me twee nieuwe beugels kon bezorgen, liefst z.s.m. Kreeg binnen een uur een mail van haar met de volgende tekst:

Geachte heer Lemmens,

In onze vestiging in Sittard staat uw oude toiletverhoger nog. U kunt deze ophalen en hiervan de benodigde beugels of andere onderdelen afhalen.
Ik zal mijn medewerkster in Sittard op de hoogte brengen van uw wens.

In afwachting van uw reactie, verblijf ik.

Met vriendelijke groet,

Maurice Evers

 

Toiletverhoger toch wel handig voor Marfan patiënt altijd doen van Evers Medica Roermond

Toiletverhoger toch wel handig voor Marfan patiënt, goede service Evers Roermond, Dat is nou wat ik service noem. Mijn zwager is 2 dagen later naar het filiaal in Sittard gereden en………. de filiaalhoudster deed weer vreemd, mijn zwager moest maar een dag later terug komen.
Dat gaan we dus niet doen. Hij hield gelkukkig voet bij stuk en heeft de vorige topiletverhoger mee genomen naar huis. Hij heeft alle losse onderdelen eraf gehaald en hebben we alles op zolder in een plastic zak gedaan. Een van de 2 beugels heeft hij op de verghorer gemonteerd. Nu maar hopen dat alles in orde blijft.

Maar in het filiaal van Evers in Sittard hebben we het laatste gekocht.