trachea pneumonie december 2019,
Dagboek 2020

Trachea foto’s van Longarts Roy Sprooten gekregen

Trachea foto’s ten tijde van een pneumonie (longontsteking) van longarts Roy Sprooten gekregen via de mail. De drie foto’s zijn op drie tijdstippen gemaakt. Het zijn oorspronkelijk filmpjes die gemaakt zijn in mijn luchtpijp, bronchiën en longen. Men heeft er een soort van screenshots van gemaakt, speciaal voor op mijn website. Waarvoor mijn dank. Hierop is mooi te zien hoe de verbeteringen zich door hebben gezet, mede door de juiste beslissingen van het artsenteam in het MUMC (voormalig AZM Maastricht)

Ik zal de losse foto’s ook nog met terugwerkende kracht in de oudere juiste berichten plaatsen. Op het moment van schrijven had ik de foto’s nog niet.

trachea pneumonie december 2019, Trachea foto's van Longarts Roy Sprooten, funslemmens marfan syndroom, MUMC Maastrichttrachea na pneumonie jan 2020, Trachea foto's van Longarts Roy Sprooten, funslemmens marfan syndroom, MUMC Maastrichttrachea juli 2020 hersteld, Trachea foto's van Longarts Roy Sprooten, funslemmens marfan syndroom, MUMC Maastricht

Hopelijk kunnen ze me ook nog foto’s van mijn mijn longen zelf sturen.