Zonnebloem huurauto, zeeland, kats, rozentuinen, goed, van de valk, middelburg, vlissingen, funs lemmens., marfan syndroom
Dagboek 2021

ZONNEBLOEM HUURAUTO NAAR ZEELAND

Zonnebloem huurauto naar Zeeland. Wie had dat nog durven hopen.

Doordat het marfan syndroom bij mij steeds meer beperkingen geeft heb ik mijn inklapbare scootmobiel in het voorjaar moeten verkopen, ook omdat hij te zwaar werd en te groot voor ons nieuwe autootje. Ook de instellingen zoals op de grote scootmobiel zijn niet meer te missen tijdens het rijden. Een lichtere inklapbare scootmobiel is nergens te vinden. We zouden op een vakantieadres een scootmobiel kunnen huren en laten bezorgen, maar dan is die weer niet aangepast. Dus geen vakanties meer.
Nu wilt het toeval dat ik toch bleef zoeken naar een andere oplossing. Laat ik die nu gevonden hebben bij de Zonnebloem.
Via Welzorg Geleen, waar ze auto’s aanpassen stond ook een huurauto van de Zonnebloem. En op meer plaatsen in heel Nederland. Bij navraag bleek dat ik deze bij hun kon huren via de Zonnebloem en dat ik dan een reductie kreeg van maar liefst 60 %. Wel moest ik dan door € 10, – te storten lid worden van de Zonnebloem. Dat meteen gedaan en toen kreeg ik een autopas met bijbehorend pasnummer.

zonnebloem huurauto zeeland, funs lemmens, marfan, vakantie, vrijheid zonnebloem huurauto zeeland, funs lemmens, marfan, vakantie, vrijheid

 

Nu kan ik op diverse plekken een Zonnebloem auto huren waar mijn scootmobiel in past. Voor mij is de dichtstbijzijnde Geleen, Hoensbroek en Maastricht. Ze hebben diverse modellen, waar 5 personen in passen, 3 personen, een rolstoel, 2 rolstoelen, een scootmobiel. GEWELDIG. WIJ VINDEN HET SUPER! Nu gaan we dinsdag 22 juni testen of ik ook langer kan zitten een een auto. Tot nu toe ben ik nog niet verder gekomen dan Arcen vorig jaar. Ik heb me meteen 2 extra kussens laten maken voor mijn rug. Altijd makkelijk om bij ons te hebben.

 

 

 

Dinsdag 22 Juni. De Zonnebloem huurauto wordt opgehaald in Maastricht.

De vakantie kan beginnen. Na wat aanpassingen aan de VW Caddy kunnen we naar huis rijden en de scootmobiel erin rijden. De chauffeursstoel kon behoorlijk versteld worden, zodat ik super luxe kon zitten. Beenruimte te over.
kats, leuk bestek, zeeland, rozentuin, appelgebak rozentuin kats, zeelandNa 2 uurtjes rijden kwamen we aan in Kats waar prachtige rozentuinen liggen. Na 2 uurtjes bezichtigen zijn we doorgereden naar Zierikzee, mooi gezellig dorpje aan het water.

 

 

 

 

 

 

Tegen de avond naar Van Der Valk in Goes.
Mooie kamer speciaal voor mindervaliden, heerlijk 4 gangen diner.
Vervolgens lekker geslapen.

 

 

 

Woensdag 23 juni. Een fantastisch ontbijt genuttigd.

Zalm, rosbief, spek en ei, worstje, pancakes, fricandeau. Teveel om op te noemen.

ontbijt van de valk goes, zal, spek en eiOp het gemakje naar het plaatsje Veere en aansluitend lekker shoppen in Middelburg.
’s Avonds terug naar van de Valk. Maar we hadden niet veel honger meer. Hebben we alleen en mooi voorgerecht en nagerecht gepakt.

 

 

 

Donderdag 24 juni. Weer een fantastisch ontbijt en nog even doorgereden naar Vlissingen.

Ook daar wat geshopt en koffie gedronken.
vlissingen, zeeland

 

 

Overal wat oude herinneringen opgehaald van de tijden dat we hele weekenden aan het strand lagen met en zonder petekinderen.
Om 12.00 uur langzaam aan naar Limburg terug gereden, half uurtje file gehad, maar als je goed zit dan maakt dat ook niet zoveel uit.

Thuis gekomen alles uitgeladen en de Zonnebloem huurauto terug gebracht naar Envida te Maastricht.

Heerlijk, men kan zich niet voorstellen wat dit met een mens doet als je dit weer kunt. Het is zo simpel om naar Zeeland te rijden, maar als je zo in de rats gezeten heb, zoals wij, dan is dit echt SUPER DE LUXE! Weer een stuk vrijheid terug!

Er is al meteen weer een Zonnebloem huurauto gehuurd en een huisje geboekt voor na de schoolvakanties. We weten nu dat we een paar uurtjes in een aangepaste auto kunnen zitten. Friesland is gewaarschuwd. Hahahaha.