tuinstoel met aangepaste kussens, marfan syndroom, funs lemmens
Dagboek 2020

Scans en 1e keer spreekuur bij bedrijfsarts

Scans en 1e keer spreekuur bij bedrijfsarts van mijn werkgever. Heb mijn zwager mee genomen, zoals bij alle controles op andere plekken zoals ziekenhuizen e.d. 2 personen horen meer dan 1 persoon.De pet-scan voor mijn ontstekingen in de kunstaorta in beeld te brengen is afgelopen woensdag gemaakt. De uitslag krijg ik i.v.m. corona telefonisch. De CT-scan voor mijn maten /doorsnedes van de aorta is een uur daarna gemaakt. Die uitslag krijg ik 31 december  van de vaatchirurg prof. Schurink.Dit zijn best weer spannende weken.

Het lopen in het ziekenhuis ging ook weer wat minder goed. Je merkt toch dat wanneer je nu in de herfst en winter minder aan je conditie kunt doen, deze ook heel snel achteruit gaat. Het 2 keer uit en aankleden is ook al te voelen. Thuis gekomen ben ik meteen een uur gaan liggen. Ondanks het meegenomen schuimkussen voor in de scanners heeft mijn rug weer een knak gekregen. Wat een vermoeiende dag.

 

18 december de eerste keer op spreekuur bij bedrijfsarts

Mijn zwager brengt me gelukkig weer. Hij gaat ook maar mee naar binnen. Uiteraard lijkt het behoorlijk coronaproof. Zonder al te veel in details te treden is er een gesprek van meer dan 1 uur. Waarna de arts vertelt dat hij verwacht dat ik weer volledig aan het werk kom. Hij zou een rapportage maken voor het UWV, zijn dossier en voor hoofd PNO. Ik had graag een kopie van dat rapport om thuis op mijn gemak te kunnen kijken of dit in mijn ogen de juiste weergave is van het gesprek en de bevindingen van de bedrijfsarts. De arts zei dat ik nu nog langs mijn leidinggevende kon gaan om even een gesprekje te voeren en een kop koffie te drinken. Waarop ik moest bedanken, omdat ik het niet meer kon volhouden. Heb een uur op een gewone stoel moeten wippen, zonder goede steun in mijn rug. Dat zal dan een andere keer moeten gebeuren. Dan zou de leidinggevende wel contact met mij opnemen.

 

De rapportage heb ik via de mail ontvangen

De rapportage hebben mijn zwager en ik doorgelezen. We hebben heel wat zaken die niet of in onze ogen vreemd beschreven staan. De link die erbij stond waarop je kon reageren werkte niet. Dus heb ben we maar notities gemaakt op het PDF bestand en heb ik maandagochtend gelijk met Arbo Qare gebeld. Daar heb ik een half uur telefonisch in de wacht gestaan en ben vervolgens met de de administratief medewerker van de bedrijfsarts gaan bellen. Deze had net een telefonische afspraak met mij gepland voor 29 januari. Dit wil ik graag omgezet hebben in een afspraak met de arts zelf en ook eerder. Die staat nu gepland op 18 januari 14.50 uur.
Vervolgens heb ik hoofd PNO gebeld om mijn frustraties omtrent dit rapport te ventileren. Ook hij had het gelezen en herkende veel dingen niet. Ik heb de PNO man uitgenodigd om bij het volgende gesprek aanwezig te zijn. Hij zou er dan ook bij zijn.

 

Na een klote weekend dit gebeuren uit schakelen.

Voor nu tot 18 januari is het voor mij even klaar. Wacht nu de uitslagen af van de scans en de bloeduitslagen. Op naar een beter en gezonder 2021.